Vizsgálják ki a végrehajtói maffia ügyeit!

A Végrehajtói Karban emberek kilakoltatása, megnyomorítása zajlik a kormány tudtával. Schadl György a Végrehajtói Kar börtönben ülő elnöke, valamint Völner Pál, bukott igazságügyi államtitkár a gyanú szerint milliókért árusította ki a végrehajtói pozíciókat.

Jámbor András és a Szikra eseti vizsgálóbizottság felállítását követeli a Parlamenttől, a következő feladatokkal:

1. Derítsenek fényt a Végrehajtói Kar gyanús ügyeire!

Kik azok a parlamenti képviselők, akikkel kapcsolatban Schadl azt mondta: „gondjuk akadhat”, ha tovább folyik ellene az eljárás? Völner így fenyegetőzött: ha vegzálják őt, abba 2-3 szék is beleremeghet… talán miniszterekre célzott? Lássunk tisztán! Kik azok a parlamenti, kormányzati szereplők, akik érintettek a Schadl-botrányban?!

2. Vizsgálják át és módosítsák a végrehajtási törvényt!

A hatályos törvényt és azokat a konkrét ügyeket, amelyekben egyértelmű, hogy a rossz törvénykezés családokat nyomorított meg, ki kell vizsgálni, az áldozatoknak igazságot kell szolgáltatni!

Ne ússza meg a fideszes maffia a visszaéléseket, támogasd a parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, a végrehajtói maffia ügyeinek kivizsgálását!

Ezt a petíciót Jámbor András az összegyűlt aláírások számával együtt terjeszti majd a Parlament elé, amikor a vizsgálóbizottság felállításáról döntenek! Mutassuk meg, hogy nem maradhatnak büntetlenül a visszaélések!