Szikra Mozgalom Jelentkezés

csoportkep

A Szikra egy értékalapú közösség, amely akkor tud jól működni, ha hasonló értékeket fogadunk el és egy a célunk. Mi egy szociális, szolidáris és fenntartható jövőt szeretnénk építeni, ezért alapítottuk meg a Szikrát.

Mindezt úgy érhetjük el, ha feltérképezzük és újjáépítjük a rendszerszinten szétszabdalt magyar baloldali politikai és kulturális hálózatot. Szakszervezetekkel és civil szervezetekkel felvéve a kapcsolatot, közös események és akciók lebonyolításával arra törekszünk, hogy növeljük a magyar társadalom politikai képzelőerejét, hogy a közösségiség és a szervezett politikai cselekvés lépjen az egyéni tehetetlenség helyébe.

A szervezet mindennapi működtetése és a kampánymunka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kölcsönös tudásátadásra, tagjaink elméleti és gyakorlati felkészítésére is. Közösségi és oktatási eseményeink, olvasóköreink, klubestjeink vagy nyári táborunk alkalmával egy befogadó, baráti közösséget ismerhetsz meg, amihez jó tartozni. Csatlakozz te is mozgalmunkhoz, mert új magyar baloldalt csak közösen tudunk építeni!

Hogy hívnak?

ElérhetőségekLakóhely

Tartózkodási hely

NyilatkozatokA Szikra egy értékalapú politikai közösség. Kérünk, csak akkor jelentkezz ha elolvastad az értéknyilatkozatunkat és úgy érzed, ezen értékekkel és célokkal azonosulni tudsz.